Wat u moet weten over uw autoverzekering

Sommige verzekeraars doen voorkomen of u alleen bij voorgeschreven schadeherstelbedrijven terecht kunt, maar niets is minder waar. Dergelijke samenwerkingen zijn vooral lucratief voor de betrokken verzekeraars en bedrijven, maar niet voor u als klant. Wij zijn een onafhankelijk schadeherstelbedrijf voor iedere auto en bedrijfswagen, waar die ook verzekerd is.

Vandaar ons motto: Autoschade? Wacht, bel éérst Dragt! Als onafhankelijk bedrijf kunnen wij u objectief adviseren over de beste oplossing voor een schadegeval.

Onafhankelijk en persoonlijk advies

Als onafhankelijk schadeherstelbedrijf staan wij niet onder invloed van verzekeraars. We adviseren de beste oplossing voor u en uw auto, want niet uw verzekeraar is onze klant, maar u.

Eigen risico, zo opgelost

Sommige verzekeraars schermen met een hoger eigen risico als u geen gebruik maakt van hun contractleverancier. In de praktijk blijkt dit prima op te lossen en kost het u niets.

Behoud van schadevrije jaren

Wij adviseren u goed over het wel of niet melden van schade bij uw verzekeraar. Zo voorkomt u onnodig verlies van schadevrije jaren. Let op, ook met een no-claimbeschermer valt u minimaal vijf schadevrije jaren terug wanneer u schade claimt.

De juiste onderdelen

Wij adviseren u de juiste onderdelen voor uw auto en uw portemonnee. Hierop heeft de verzekeraar geen invloed.

Volledig ontzorgt

Als u dat wilt verzorgen wij voor u het hele traject van schadeafhandeling inclusief aanmelding bij de verzekeraar en tegenpartij. Daar heeft u dan geen omkijken naar. Een ook bij ons is vervangend vervoer gegarandeerd.

Referral

Zorg voor de beste kwaliteit

“Autoschade, verzekeringen, aansprakelijkheid en eigen risico. Voor de meeste automobilisten is het gelukkig geen dagelijkse kost. Voor ons wel. Al meer dan 35 jaar herstellen we met veel zorg en vakmanschap blik- en ruitschade aan alle denkbare auto’s, waar en hoe u ook verzekerd bent. ”

Weten of uw verzekering de schade dekt?

Als onafhankelijk schadeherstelbedrijf kunnen wij u objectief adviseren over de beste oplossing voor een schadegeval.
Voorkom een onnodig hoog eigen risico of verlies van schadevrije jaren.