Autoschade? Wacht! Bel eerst Dragt.

Autoschade, verzekeringen, aansprakelijkheid en eigen risico. Voor de meeste automobilisten is het gelukkig geen dagelijkse kost. Voor ons wel. Al meer dan 35 jaar herstellen we met veel zorg en vakmanschap blik- en ruitschade aan alle denkbare auto's, waar en hoe u ook verzekerd bent.
Daarom is ons advies bij autoschade: bel éérst Dragt. Als onafhankelijk schadeherstelbedrijf kunnen we u objectief adviseren over de beste oplossing voor een schadegeval en mogelijke financiële valkuilen vermijden.

De eerste kras of deuk, hoe klein ook, is de meest pijnlijke, dat weet iedere automobilist. Maar echt wennen doet het nooit. daarom nemen wij iedere schade, groot én klein, altijd even serieus. Of het nu gaat om een lakbeschadiging, een deuk of een complexe meervoudige schade: wij zijn pas tevreden wanneer u er niets meer van ziet en de veiligheid van uw auto voor 100% gegarandeerd is.

Vakmanschap van nu

Dat vraagt om vakmanschap van nu. Om ervaring en fingerspitzengefühl, maar ook om kennis van innovatieve technieken en geavanceerde apparatuur. En dit alles vindt u bij Dragt. Omdat we een passie voor auto’s hebben en altijd op de hoogte willen zijn van de nieuwste ontwikkelingen in de autobranche.

Onze werkwijze

Onze werkwijze is helder en persoonlijk: heeft u schade, bel dan eerst met Dragt, of meld de schade via deze site zodat we een goede indruk hebben van de omvang en herstelkosten. Geef door waar en hoe u verzekerd bent en hoe de schade is ontstaan: door u zelf, door een aanrijding met een andere partij of door een onbekende. Wij zoeken voor u uit of de schade onder uw eigen verzekering valt of die van een eventuele tegenpartij en of er gevolgen zijn voor uw no-claim of schadevrije jaren.
Daarnaast maken we als één van de weinige bedrijven in onze branche zonder kosten of verplichtingen een offerte voor de herstelkosten. Zo kunt u een weloverwogen beslissing nemen en krijgt u achteraf niet te maken met onverwacht hogere premiekosten.

Afspraak plannen

Besluit u de schade door ons te laten herstellen? Dan plannen we een afspraak en brengt u de auto bij ons in Kloosterhaar. Zo nodig regelen we vervangend vervoer voor u.

Spuiterij

Als het gaat om lakschade of wanneer er plaatwerk van de auto is hersteld of vervangen, wordt de wagen deels of volledig overgespoten. We gebruiken alleen hoogwaardige autolakken op waterbasis die voldoen aan alle kwaliteits- en milieueisen. De lak wordt nauwkeurig afgestemd op de originele lak van uw auto zodat er geen kleurverschil ontstaat. Het restant van de lak krijgt u mee in een klein flesje; altijd handig als u later eens een krasje of putje wilt bijwerken.

Garantie

Nadat de schade is hersteld, voeren we alle vereiste veiligheidscontroles uit voordat u de auto weer ophaalt. Vanzelfsprekend geldt voor ons werk de branchegarantie, maar onze vaste klanten hechten nog meer waarde aan onze persoonlijke garantie. Die gaat namelijk nog een stap verder want de beste reclame is een tevreden klant. Zo doen we dat in Kloosterhaar.

Financiële afhandeling verzekering

Indien van toepassing regelen we de financiële afhandeling met de verzekeraar, zodat u hier verder geen omkijken naar heeft.

Referral

Zorg voor de beste kwaliteit

“Autoschade, verzekeringen, aansprakelijkheid en eigen risico. Voor de meeste automobilisten is het gelukkig geen dagelijkse kost. Voor ons wel. Al meer dan 35 jaar herstellen we met veel zorg en vakmanschap blik- en ruitschade aan alle denkbare auto’s, waar en hoe u ook verzekerd bent. ”

Weten of uw verzekering de schade dekt?

Als onafhankelijk schadeherstelbedrijf kunnen wij u objectief adviseren over de beste oplossing voor een schadegeval.
Voorkom een onnodig hoog eigen risico of verlies van schadevrije jaren.