Ruitschade - klaar terwijl u wacht bij Dragt

Snel en voordelig een sterretje laten repareren of een ruit vervangen? Ook daarvoor belt u Dragt, klaar terwijl u wacht. Heeft u haast? Dan regelen we vervangend vervoer, dat kan ook.

Een sterretje in de ruit van uw auto, bedrijfsbus of vrachtwagen? Dat is met de moderne technieken prima te repareren. Wacht er niet te lang mee want een kleine beschadiging kan plotseling en op een onhandig moment een barst worden. Dat is niet alleen gevaarlijk maar ook zonde van tijd en geld. Een sterretje is vaak zo gerepareerd en wordt door de meeste verzekeraars vergoed, terwijl voor een nieuwe ruit vaak een eigen risico geldt.

Ruit vervangen

Is reparatie geen optie meer, dan vervangen we de ruit. Dat kunnen we bij iedere auto, bedrijfsbus of truck doen, ongeacht het merk, type of bouwjaar.

Reparatie of vervanging in eigen werkplaats

Het repareren van ruitschade of vervangen van een ruit doen we in onze eigen werkplaats. Hier hebben we de meest nauwkeurige apparatuur bij de hand en zijn de omstandigheden optimaal. Zo is de kwaliteit van ons werk en de ruit gegarandeerd.

Referral

Zorg voor de beste kwaliteit

“Autoschade, verzekeringen, aansprakelijkheid en eigen risico. Voor de meeste automobilisten is het gelukkig geen dagelijkse kost. Voor ons wel. Al meer dan 35 jaar herstellen we met veel zorg en vakmanschap blik- en ruitschade aan alle denkbare auto’s, waar en hoe u ook verzekerd bent. ”

Weten of uw verzekering de schade dekt?

Als onafhankelijk schadeherstelbedrijf kunnen wij u objectief adviseren over de beste oplossing voor een schadegeval.
Voorkom een onnodig hoog eigen risico of verlies van schadevrije jaren.